Hodnocení obchodu

4,9 40 hodnocení
Přidat hodnocení
5
35x
4
4x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora | 12.7.2019
Parfémy pěkně voní, udělaly mi radost. Děkuji.
MN Avatar autora | 7.6.2019
Vše bez problémů. Příjemně mě překvapila jemnost parfému. Snad mě brzy neomrzí :)
Avatar autora | 22.5.2019
Všechno bez problémů. Kdyby byla možnost jiné dopravy než české pošty, dal bych 100%. Díky poště, kterou nesnáším dávám 80%
KV Avatar autora | 21.5.2019
Zde jsem po mnoha letech našla vůni Aquawoman Rochas. A musím chválit, perfektní shoda. Nic mi nikdy nevonělo tak příjemně jako tento parfém. Všechno v pořádku, skutečnost předčila mé očekávání. Dávám plný počet hvězdiček. Děkuji a doufám, že bude k mání tento parfém ještě hodně dlouho... :) Děkuji.
M Avatar autora | 21.5.2019
Přítel mi objednal můj nejoblíbenější překrásný parfém, náhradu LANCOME LN Tresor - miluji ho moc, skvostná vůně. Přišel asi třetí den. Poša doručila až ke mně domů. Cena příjemná, asi nejlevnější náhrady v ČR jsou zde v tomto shopu. Dopravu zdarma považuji za samozřejmost, to je OK. Opravdový šok jsem zažila po praní. Šaty i po vyprání voní Lancolmem!! Silný a kvalitní parfém. Spokojená jsem na maximum!
Avatar autora | 14.5.2019
Všechno v pořádku. Parfém opravdu voní moc hezky a dlouho. Voní stejně jako originál. Žádný rozdíl jsem neobjevila. Cena a darek potěšil. Děkuji :)
Avatar autora | 24.4.2019
Maximalna spokojenost jak parfemu tak dodania....dakujem.
Avatar autora | 19.4.2019
Včera mi přišla LVE Belle a je nádherná. A dárek také moc hezký. Děkuji a doporučuji!
Avatar autora | 19.4.2019
M Avatar autora | 18.4.2019
Objednala jsem moji oblíbenou vůni Chloé, balík přišel za 2 dny. Podoba mě hodně překvapila, skutečně moc hezky voní celý den. I na šatech krásně voní, na nich voní i několik dní. Všechno bez problémů a rychle. Za tu cenu hodně parády, spokojenost. Žádný problém.
V Avatar autora | 11.4.2019
Prý po mnoha letech manželovi připomínám voňavku a zamilované časy před svatbou :) Velká spokojenost, opravdu krásná vůně. 1podtržená
J Avatar autora | 10.4.2019
Spokojená moc. Po dlouhém váhání jsem se rozhodla objednat a musím uznat, že vůně jsou božské. Děkuji a doporučuji
MV Avatar autora | 3.4.2019
Nakupuji pravidelně a vše bez problémů. Naprostá spokojenost.
Avatar autora | 29.3.2019
Žádný problém. OK doporučuji
N Avatar autora | 27.3.2019
Dobrá cena. Dobrá komunikace. Krásné vůně. S dcerou nosíme obě a jsme plně spokojené. Doporučujeme.
Avatar autora | 26.3.2019
Hezky vonim, takže super :) + rychlé dodání - musela jsem vystát frontu na poště - malý výběr lahviček
K Avatar autora | 26.3.2019
Musím pochválit kvalitu parfémů, skutečně nádherné vůně. Koupila jsem Chloe a Armani a obě krásně voní jako originál. Na rozdíl od jiných prodejců, od kterých mi přišla jen predražená vůně do záchodu a do teď nákupu lituji. Tento obchod vřele doporučuji!
Avatar autora | 25.3.2019
Všechno v pořádku.
Avatar autora | 22.3.2019
Doporučuji. Líbí se mi. Parfém přišel za 2 dny. Pracuji k kanceláři a kolegyně stále chválí vůni.
I Avatar autora | 17.3.2019
Přítel mi koupil LN Tresor, jedním slovem fantazie. 100% doporučuji.

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 40

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.