Hodnocení obchodu

4,7 16 hodnocení
Přidat hodnocení
5
12x
4
3x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 13.12.2018
+ Rychlost, spolehlivost

Avatar autora | 12.12.2018
+ Vůně za dobře ceny.Rychle odeslání.

Avatar autora 19.12.2018
Moc děkujeme a přejeme Vám krásné svátky.
Avatar autora | 6.12.2018
Velmi ochotná paní,doručeno v pořádku a rychle.Můžu jenom doporučit.
Avatar autora 19.12.2018
Děkujeme a přejeme krásné a voňavé svátky :)
Avatar autora | 6.12.2018
jsem velmi spokojená,,, rychlé dodání,,,,
Avatar autora 19.12.2018
Děkujeme a přejeme krásné a voňavé svátky :)
VD Avatar autora | 5.12.2018
Vše bez problémů. Dobrá komunikace, parfémy dorazily třetí den po objednání. Voní opravu hezky k nerozeznání od oiriginalu. Doporučuji
R Avatar autora 8.12.2018
Moc děkujeme.
A Avatar autora | 25.11.2018
Vsechno v poradku, dodani trvalo dva dny. + vune vydrzi velmi dlouho + dobra cena - nic
R Avatar autora 8.12.2018
Těší nás Vaše spokojenost. Děkujeme :)
Avatar autora | 20.4.2017
+ -dobré ceny
+ -dlouhá výdrž parfémů

Avatar autora | 5.2.2017
+ Levnější verze originálních parfémů...některé zdařilé,jiné méně zdařilé
+ doprava zdarma
- obchod nabízí jen jednu možnost dopravy, což je nejhorší dopravce v ČR (mám pouze špatné zkušenosti)...jeden balíček se ztratil, druhý došel s problémy

Dobrý obchod se špatnou dopravou
Avatar autora | 31.10.2016
+ Nakoupit jsem se rozhodla ze zvědavosti.
+ Již jsem sklidila několok pochval, že krásně voním :).

Obchod doporučuji.
Avatar autora | 8.10.2016
Po objednání zboží jsem déle čekala na jakoukoliv činnost ze strany internetového obchodu. Musela jsem se připomenout emailem, avšak obratem mi přišla odpověď s omluvou a s vysvětlením. Zpoždění se může stát, nakonec vše proběhlo v pořádku. Jako bonus jsem dostala k nákupu i malý dárek za delší čekání. Za mne tedy spokojenost.
Avatar autora | 3.9.2016
+ cena, dárek
- nic

dobrá cena, kvalitní zboží, obchod doporčuji
Avatar autora | 25.6.2016
+ Parfémy které se jinak nedaj koupit.
+ Mate parfém který sem už měla a nemohla sem ho sehnat.
+ Dobrá cena.
- Parfém /také rozlévaný/ měl lepší kvalitu.
- Přidávali mi nějaké kapky aby byl hustější a tím pádem vydržel díl.

Obchod je v pohodě, doporučuju.
Avatar autora | 16.6.2016
Bohužel jsem nebyla spokojena. V den připsání platby za objednávku na účet obchodu mi bylo mailem oznámeno, že platba byla přijata, zboží bude téhož dne expedováno a o čísle zásilky budu informována. Po dvou dnech, kdy pošta žádnou zásilku na mé jméno neevidovala, jsem obchod mailem kontaktovala ohledně sdělení čísla zásilky. Byla jsem informována, že zásilka nebyla expedována a že bude odeslána až v tento den. Číslo zásilky mi bylo sděleno chybné a správné pak až v dalším mailu. Ano, nejsme stroje a chybujeme všichni, ale vše výše uvedené na mě celkově působí chaotickým dojmem. Vzhledem k tomu, že jiná varianta, než "doporučuji" a "nedoporučuji" k výběru není, označuji první z uvedeného... ale vnitřně o tomto zcela přesvědčena nejsem.
Avatar autora 19.12.2018
Ještě jednou se za pochybení omlouváme, vzniklo opravdu výjimečným komunikačním šumem.
Avatar autora | 20.5.2016
+ Pokud nevíte,jak daný parfém voní,dají se zakoupit vzorky.

Byla jsem velmi spokojená s kvalitou parfémů.
Avatar autora 19.12.2018
Děkujeme za recenzi, jsme moc rádi, že nákup splnil Vaše očekávání.
Avatar autora | 16.4.2016
+ Možnost vyzkoušet parfémy v malém balení. Poté si objednat které vyhovují.

Parfemy jsou generika známých značek. Vůně není 100% totožná, ale díky možnosti malých vzorků se dá udělat představa a objednat co vyhovuje. Kvalita a výdrž vůně je víc než dobrá.
Avatar autora 19.12.2018
Děkujeme za recenzi, jsme rádi, že se Vám vůně líbily. Na přehlednosti obchodu v budoucnu určitě popracujeme.
Avatar autora | 16.2.2016
+ -Množství podle potřeby
+ -Pohodlný testry

Avatar autora 19.12.2018
Děkujeme za recenzi, jsme rádi, že jste byla s nákupem spokojená.

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 16

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.