Hodnocení obchodu

4,9 34 hodnocení
Přidat hodnocení
5
30x
4
3x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 24.4.2019
Maximalna spokojenost jak parfemu tak dodania....dakujem.
Avatar autora | 19.4.2019
Včera mi přišla LVE Belle a je nádherná. A dárek také moc hezký. Děkuji a doporučuji!
Avatar autora | 19.4.2019
M Avatar autora | 18.4.2019
Objednala jsem moji oblíbenou vůni Chloé, balík přišel za 2 dny. Podoba mě hodně překvapila, skutečně moc hezky voní celý den. I na šatech krásně voní, na nich voní i několik dní. Všechno bez problémů a rychle. Za tu cenu hodně parády, spokojenost. Žádný problém.
V Avatar autora | 11.4.2019
Prý po mnoha letech manželovi připomínám voňavku a zamilované časy před svatbou :) Velká spokojenost, opravdu krásná vůně. 1podtržená
J Avatar autora | 10.4.2019
Spokojená moc. Po dlouhém váhání jsem se rozhodla objednat a musím uznat, že vůně jsou božské. Děkuji a doporučuji
MV Avatar autora | 3.4.2019
Nakupuji pravidelně a vše bez problémů. Naprostá spokojenost.
Avatar autora | 29.3.2019
Žádný problém. OK doporučuji
N Avatar autora | 27.3.2019
Dobrá cena. Dobrá komunikace. Krásné vůně. S dcerou nosíme obě a jsme plně spokojené. Doporučujeme.
Avatar autora | 26.3.2019
Hezky vonim, takže super :) + rychlé dodání - musela jsem vystát frontu na poště - malý výběr lahviček
K Avatar autora | 26.3.2019
Musím pochválit kvalitu parfémů, skutečně nádherné vůně. Koupila jsem Chloe a Armani a obě krásně voní jako originál. Na rozdíl od jiných prodejců, od kterých mi přišla jen predražená vůně do záchodu a do teď nákupu lituji. Tento obchod vřele doporučuji!
Avatar autora | 25.3.2019
Všechno v pořádku.
Avatar autora | 22.3.2019
Doporučuji. Líbí se mi. Parfém přišel za 2 dny. Pracuji k kanceláři a kolegyně stále chválí vůni.
I Avatar autora | 17.3.2019
Přítel mi koupil LN Tresor, jedním slovem fantazie. 100% doporučuji.
V Avatar autora | 15.3.2019
Vune syte a prijemne. Drive jsem delala v FMku, vune znam velmi dobre. Vyborny obchod. Vse O. K.
Avatar autora | 10.3.2019
Všechno v pořádku doporučuji
V Avatar autora | 5.3.2019
Pro mne velmi milé překvapení. Po mnoha letech jsem zde natrefila na parfém, ktrý jsem zbožňovala. Je hezké připomenout si ty zážitky. Voní dlouho doporučuji
Avatar autora | 9.1.2019
S kolegyní nakupujeme vůně v tomto obchodě často a obě jsem velice spokojené. Vůně voní krásně a dodání zboží je rychlé.
Avatar autora | 13.12.2018
+ Rychlost, spolehlivost

Avatar autora | 12.12.2018
+ Vůně za dobře ceny.Rychle odeslání.

Avatar autora 25.4.2019
Moc děkujeme a přejeme Vám krásné svátky.

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 34

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.